TOKLUCA DELALİ ÖZ İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: Okulumuzun vizyonu, çocuklarımızın temel zeka gelişimlerini en üst düzeye çıkarmanın yanı sıra başarılı olmayı onlarda alışkanlık haline getirmek ve onları insanlığa faydalı duygusal zekası gelişmiş iyi bireyler olarak yetiştirmektir.

Misyon: Atatürk´çü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08.30-14.40
Isınma: Kaloriferli
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Servis Bilgisi: Öğretmen servisi bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda futbol turnuvaları düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Tübitak ve robotik kodlama alanında projeler geliştirilmektedir.
Diğer Hususlar: Kurum ortaokul bünyesinde açılmış olup 3 şube mevcuttur.

WEB - https://toklucadelalioziho.meb.k12.tr

Adres - Tokluca Köyü SAVUR / MARDİN

Öğretim Şekli :Tam gün eğitim

Adres - Tokluca Köyü SAVUR / MARDİN

Ulaşım Öğretmenlerimiz Mardin Midyat ilçesinden Özel servis ile gidiş geliş yapmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Savur İlçe merkezine uzaklık 23 km, Mardin il merkezine uzaklık ise 68 km.